Cautare

3970 de rezultate pentru "accident rutier 07 01 2011 victoriei" (8.29 secunde)
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... La data de 19 august 2011, in jurul orei 22:55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Calea Ferentari, sectorul 5, pe Z.
In urma cercetarilor a rezultat ca cei patru au comis in Cipru, in cursul anului 2011, mai multe infractiuni de furt din locuinta, societati comerciale, cat si infractiuni cu violenta, in urma carora au sustras sume mari de bani si bijuterii din aur.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... Ionel care impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativa de omor asupra sa, lovindu-l cu bate, cozi de topoare si alte obiecte contondente.
Pana la 15 august voi deschide o cafenea pe Calea Victoriei, cu toata gama de cafele. ... In octombrie 1990, sufera un accident vascular cerebral, in urma caruia ramane cu o hemipareza pe partea dreapta.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
In Municipiul Bucuresti, cu ocazia "Revelion 2011", in perioada 31.12.2010 - 01.01.2011, se vor desfasura mai multe manifestari cultural-artistice in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Opera Nationala Romana si Parcul Drumul Taberei, precum si in restaurante, cluburi, discoteci si alte obiective.
Aviatorilor dinspre Piata Victoriei catre Piata Charles de Gaulle, iar cand a ajuns in zona statiei de metrou Aviatorilor, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a surprins si accidentat grav pe I.
Autoturismul venea dinspre Piata Victoriei si mergea spre Universitate. Chiar in Piata Romana, femeia care se afla la volan a fost surprinsa de faptul ca drumul se curba la dreapta.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Constructia Pasajului rutier de pe str.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
google-analytics.com